АйСи Интраком ООД стана официален дистрибутор на китайския производител на тестери и измервателни уреди Noyafa

Ние от АйСи Интраком ООД винаги се стремим да даваме на нашите клиенти стойностни предложения, затова не спираме да търсим нови решения за тях. За нас е важно да предоставяме първокласни продукти непрекъснато, ето защо избрахме да разширим продуктовата си гама от тестери и измервателни уреди, превръщайки се в официален дистрибутор на китайския производител Noyafa.

Създадена през 2006 г. със седалище в Shenzhen, компанията е производител на богата гама от висококачествени тестери за мрежови и оптични кабели, уреди за измерване на дължината на кабели, комбинирани тестери за видеонаблюдение, термокамери, комплекти инструменти и т.н. След години на развитие, Noyafa разполага с множество технически патенти и е напълно квалифицирана, защото се е сдобила успешно със сертификати ISO9001, CE, FCC и ROHS. Това прави продуктите им уникални, което е и причината те да се изнасят в цял свят и основно в Европа и Азия.

Инструментите за тестване и инспекция на различни видове мрежови, оптични, телефонни, коаксиални и други видове кабели ви позволяват бързо и лесно да проверявате целостта на кабелите. Това всъщност е много важно, за да може мрежата и съответно устройството да функционират правилно. Като дистрибутор на този вид уреди, ние се стремим те да бъдат с високо качество, отлична производителност, конкурентни цени и големи складови наличности. Затова с гордост ви представяме широката гама от тестери и анализатори на Noyafa - решения, които всеки техник трябва да притежава. Тя включва:

 

Може да разгледате и пълната гама от предлаганите от нас измервателни уреди тук.

Повече информация за различните видове тестери и анализатори, тяхната употреба и поддръжка може да откриете на нашия уебсайт. Екипът ни остава на ваше разположение за поръчки и възникнали въпроси, като винаги можете да се свържете с нас на [email protected] или на +359 2 9231781, за да намерим заедно най-правилното решение, което да се справи с проблема ви.