АйСи Интраком ООД стана партньор на китайския производител на LiFePO4 батерии Xinghai Energy

Ние от АйСи Интраком ООД се стремим да даваме стойностни предложения на нашите клиенти, затова винаги продължаваме да търсим нови решения за тях, предоставяйки им първокласни продукти непрекъснато. Това е и причината да добавим към продуктовата ни гама литиево желязо-фосфатни LiFePO4 батерии, които да помогнат в различни приложения, улеснявайки работата в областта на комуникациите, промишлеността, търговията и домакинствата.

Ето защо искаме да ви представим едно ново партньорство – това с Zhejiang Xinghai Energy Technology Co., Ltd., накратко Xinghai Energy, което ще ни превърне в доставчик на цялостни интегрирани енергийни решения.

За Xinghai Energy

От създаването си през 2003 г. до този момент Xinghai Energy се фокусира върху научноизследователската и развойната дейност, производството, продажбите и цялостното обслужване на литиеви батерии. Фирмата произвежда батерии под търговската марка HEADWAY, които са се доказали по цял свят през годините. Компанията се намира в една от зоните за развитие на технологиите в Китай - Changxing, провинция Zhejiang. Опирайки се на редица собствени технически патенти, Xinghai Energy е постигнала масово производство на акумулаторни клетки и пакети.

Благодарение на литиево желязо-фосфатните LiFePO4 батерии Headway®, разработени самостоятелно, Xinghai Energy успешно навлиза на международния пазар, а продуктите им се продават главно в Европа, Америка и страните от Югоизточна Азия с висока популярност и репутация. Компанията е напълно квалифицирана и е преминала сертификати ISO9001, ISO14001, ISO45001, TS16949, CE, UL, TLC, CB, ROHS и други. Тя се е превърнала не само в основен доставчик на литиеви батерии за много мултинационални телекомуникационни оператори и световни лидери в областта на водородната енергия, но и в ключов партньор на високотехнологичната полупроводникова индустрия.

LiFePO4 батерии Headway

Нови продукти на склад - LiFePO4 батерии

Като доставчик на LiFePO4 батерии, от екипа на АйСи Интраком избираме нашите продукти да бъдат с отлична производителност, висока безопасност и надеждност. Те се предлагат с добри конкурентни цени и високи складови наличности, а освен това имат проверена гаранция за качество. Бъдейки официален представител за България на продуктите с марка Headway, ние се ангажираме да доставяме само и единствено батерии с А+ качество, да не допускаме на пазара рециклирани батерии да се продават като нови, както и да съблюдаваме за наличието на пазара за „фалшиви“ батерии, които са брандирани с марката Headway.

Ако имате нужда да представите оторизационно писмо за търгове, можете да използвате нашето такова: ЛИНК, КЪДЕТО ДА СЕ ВИДИ И СВАЛИ ОТОРИЗАЦИЯТА. Може да разгледате и предлаганите от нас LiFePO4 батерии тук.

Повече информация за различните видове батерии, тяхната употреба и поддръжка ще се постараем да дадем в някои от следващите блог статии. Нашият екип остава на ваше разположение за поръчки и възникнали въпроси, като винаги можете да се свържете с нас на [email protected] или на +359 2 9231781, за да намерим заедно най-правилното решение, което да се справи с проблема ви.